MATKAILUKESKUS LOSSISAARI

SININENTIE 205

72600 KEITELE
PUH. 0400 930 738

 

LOSSISAAREN MAJOITUSPALVELUT

 

 
 

HIRSIHUVILAT

 

Matkailukeskus Lossisaaressa on edullisesti vuokrattavana kahdeksan kodikasta, omarantaista hirsistä loma-asuntoa, kaksi uutta ja avaraa hotellitason vierashuonetta sekä hieno Saunakabinetti, jossa voi järjestää vaikka kokouksen, illanvieton tai saunaillan ruokailuineen!  Lisäksi kesäaikaan matkailijoiden käytössä on perheaitta sekä kolme pientä hirsistä kesäaittaa, jotka sopivat vaikkapa motoristeille tai lisämajoitustiloiksi karavaanareille.
Ympärivuotinen majoituskapasiteettimme on n. 60 henkilöä. Kaikissa majoitustiloissamme on langaton internet-verkko (WLAN), osassa myös kiinteä Internet-verkko.

 

KALLIOHOVI I ja KALLIOHOVI II ovat v. 2012 valmistuneita kaksikerroksisia hirsihu-viloita. Niissä on suuret sauna- ja pesutilat sekä nykyaikaiset keittiöt. Huviloiden kaikissa huoneissa on miellyttävä lattialämmitys ja talojen terasseilta avautuvat upeat näkymät Nilakalle. Näihin saunallisiin loma-asuntoihin mahtuu mukavasti majoittumaan 6 – 8 henkilöä kuhunkin; ne sopivat erityisen hyvin myös vanhuksille ja liikuntarajoitteisille henkilöille (sis. pyöratuoli-luiskat ja leveät ovet).
 
SAUNAKABINETTI on vuonna 2014 valmistunut hyvinvarusteltu PREMIUM-luokan majoitus-tila, jossa on tilava parvi ja edustustason saunatilat 8 - 15 hengelle. Saunakabinetin kaikissa lattioissa on lattialämmitys ja hyvinvarustelluista tiloista löytyvät mm. astian- ja pyykinpesukoneet.
Saunakabinetissa majoitut kodikkaasti ja siellä voit järjestää vaikkapa pienimuotoisen kokouksen tai illanvieton ruokailuineen! Saunaosastolta on suora käynti tilavalle umpiterassille, jossa voi maisemia ihaillessa vaikkapa grillailla ja nauttia vapaa-ajasta! Inva-luiska, sopii vanhuksille ja liikuntarajoitteisille henkilöille.
 
Hotellitason kahden hengen tilavat vierashuoneet RAHTARI I ja RAHTARI II ovat myös valmistuneet vuonna 2014. Niissä on lattialämmitys, koneellinen ilmanvaihto sekä upeat WC- ja suihkutilat. Näiden huoneistojen vuokrahintaan kuuluu aina aaamupala. Rahtareissa on inva-luiska ja ne sopivat hyvin myös vanhuksille ja liikuntarajoitteisille henkilöille.
 
Suurimpaan hirsihuvilaamme MÄNTYYN (peruskorjattu 2015) mahtuu majoittumaan 10 henkilöä, HONKAAN (peruskorjattu samoin 2015) kuusi henkilöä sekä neljään hirsiseen paritalohuoneistoon (KELO - KATAJA - PIHLAJA - KANERVA) kuhunkin maksimissaan neljä henkilöä.
 

Kesäaikaan meillä on käytössä myös neljä hirsistä aittarakennusta, jotka sopivat mainiosti tilapäiseen majoittumiseen tai lisämajoitukseksi esim. karavaanareille. Myös moottoripyöräilijät ovat löytäneet nämä edulliset majoitusvaihtoehtomme.

 

Majoitustilojemme lopulliset vuokrat alkaen 82 eur/vrk ja hirsiaittojen vuokra alkaen 30 eur/vrk sisältäen liinavaatteet ja loppusiivouksen. Vuokraamme loma-asunnot ja hotellihuoneet aina sängyt valmiiksi pedattuina sisältäen talon liinavaatteet ja pyyhkeet. Aamupalat, liinavaatteet ja loppusiivous kuuluvat pienempien, ympärivuotisten majoitustilojen loppuhintaan; suurempien hirsihuviloiden osalta ne  laskutetaan erikseen majoituksen yhteydessä.
 

Puhtaisiin ja siisteihin huviloihimme on aina kiva tulla! Kaikissa mökeissämme on omat keittiöt joten niissä onnistuu tarvittaessa myös ruoanlaitto. Pidempiaikaisten vuokrausten hintaan kuuluu aina veloitukseton viikkosiivous ja liinavaatteiden vaihto.

 
 
 
 

LOSSISAARI-CARAVAN

 

                                                                

Olemme uusineet karavaanialueemme vuosien 2014 - 2016 aikana. Kesäksi 2017 on valmistunut kaksi uutta WC:tä ja kaksi uutta suihkua sekä karavaanarien ruokailu- ja oleskelutila. Luonnonkauniilla karavaanialueellamme on 13 uusittua ja tilavaa, sähköistettyä vaunupaikkaa ja viisi sähkötöntä paikkaa kuivassa kangasmaastossa veden äärellä. Meiltä löytyy telttapaikkoja myös omatoimisille telttailijoille ja retkeilijöille.

 

Alueella on vuonna 2014 valmistunut KARAVAANARIEN HUOLTORAKENNUS, jossa sijaitsevat ympärivuotiset WC- ja suihkutilat sekä keittiö. Alueelta löytyy myös tilaussauna, neljä kesäaittaa, uimaranta, laituri, luontopolku, kolme grillikatosta, kaksi laavua sekä kemiallisen WC:n tyhjennyspaikka. Kalastuksen, veneilyn ja uimisen lisäksi meillä voi pelata mm. tennistä, beachvolleyta, lentopalloa, sulkapalloa ja frisbeegolfia (Lossisaari DiscPark).

 

Karavaanialueemme on SFC-luokiteltu karavaanialue ja SF-Caravankortilla myönnämme karavaanarialennuksen. Perusvuorokausimaksu kesäaikaan 18,00 €/vrk + 5,00 €/henkilö ja 1.10. - 30.4. välisenä aikana kiinteä 24,00 € vuorokausimaksu henkilömäärästä riippumatta. Kysy myös edullisia viikkohintojamme! 

 
 
HARRASTUSMAHDOLLISUUDET

Jos haluat lomaltasi myös muuta kuin kauniita maisemia, löhöilyä ja grillausta, tule vieraaksemme aktiiviseen Lossisaareen!

Mökkien hintaan kuuluu aina soutuveneen vapaa käyttö ja pääset tutustumaan lähivesistöömme, joka on Päijänteen vesistön latvavesiä. Tiesithän, että meille voi tulla kesäisin veneellä vaikka Päijänteeltä tai mereltä! Lossisaareen on keväällä 2014 valmistunut uusi yleinen uimaranta-alue sekä suurempi vierasvenelaituri. Talvisin moottorikelkkareitit kulkevat Lossisaaren ohitse ja meidän pihaamme pääsee kätevästi myös moottorikelkalla tankkaamaan itseään ja kelkkaansa.

 
Lossisaaren ympäri on v. 2014 valmistunut 1,7 kilometrin luontopolku, jonka varrella on grillikatoksia, laavuja ja rantakalastuspaikkoja.

Majoittujille on vuonna 2013 valmistunut lentopallo- ja sulkapallokenttä ja Lossisaaresta löytyvät myös tenniskenttä sekä frisbeefolfrata sekä uusimpana beachvolleykenttä sekä kuntoilualue (2017).

 

Kalaisat lähivetemme ovat mukava vaihtelu kalastajille. Vuokraamme kalastusvälineitä ja myymme paikallisia kalastuslupia. Tilauksesta vuokraamme myös suurempia moottoriveneitä ja järjestämme ohjattuja kalastusretkiä Nilakka-järvelle ja muille lähijärville. Järjestämme myös lintujen ja eläinten bongausretkiä läheiselle Hetejärvelle.

 

Koskikalastajille pienen automatkan päästä löytyvät myös Pohjoismaiden paras sisämaan taimenkoski, Tervon Äyskoski sekä Viitasaaren kuulut kalakeitaat Kymönkoski ja Huopanankoski.

 

Suomen suurin putous Korkeakoski sijaitsee noin 35 km:n päässä Pielaveden ja Maaningan rajalla.

 
 
 
HIRSIHUVILOIDEMME TARKEMMAT ESITTELYT

 

 

HUVILA 1 – MÄNTY (Max. 8 - 11 hlöä)***

 

Kaksikerroksinen hirsihuvila n. 80 m2. Yläkerrassa kaksi nukkumatilaa, joissa 8 vuodetta ja sohvaryhmä; alakerrassa vuode ja kulmasohvaryhmä, jossa lisävuodemahdollisuus sekä uusittu keittiö kodinkoneineen. Mökin alakerrassa on tilava olohuone-keittiö, uusittu saunaosasto, WC sekä avara kalustettu terassi + patio järvelle päin. Kosteissa tiloissa miellyttävä lattialämmitys. Rannassa nuotiopaikka ja grilli sekä venevalkama.

Huvilan keittiö kodinkoneineen sekä sisäpinnat on uusittu vuonna 2015. 

 

Varusteet: Sähkövastuksella varustettu Nunnauunin vuolukivinen takka-leivinuuni, ilmalämpöpumppu, TV, stereot, jääkaappi-pakastin, sähköhella, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, vuode- ja liinavaatteet sekä astiasto 10 hengelle. Langaton Internet-verkko (WLAN), vapaa soutuveneen käyttö, lapsivuodemahdollisuus.
 


PARITALOHUONEISTOT 2 – 5; KELO–KATAJA–PIHLAJA–KANERVA (a’ max 2 - 4 hlöä)**

 

Neljä kappaletta parihirsitalon puolikkaita a' n. 41 m2; lämpöeristetty eteinen, jossa vaatekaappi, olohuone-keittiö, WC, pesuhuone sekä uusi ja avara kalustettu terassi + patio järvelle päin. Mökeissä on vakiona kaksi pedattua vuodetta sekä vuodesohva, jossa lisävuodemahdollisuus 1 – 2 hengelle. Kaikki nämä paritalohuoneistot on peruskorjattu kevään 2013 aikana - huoneistojen lämmöneristykset, pintamateriaalit ja keittiökalusteet kodinkoneineen on täysin uusittu. Kevättalvella 2017 valmistui paritalohuoneistojen kosteiden tilojen peruskorjaus; niissä on uusi värimaailma, uudet seinäkalusteet sekä miellyttävä lattialämmitys. Vapaa soutuveneen käyttö, lapsivuodemahdollisuus.

Majoitushintaan kuuluvat liinavaatteet, loppusiivous ja aamupala.

 

Varusteet: TV, jääkaappi, sähköliesi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, vuode- ja liinavaatteet sekä astiasto 4 hengelle, grilli.
Grillikatos, nuotiopaikka ja kotakeittiö viereisen sauna-huoltorakennuksen edessä. Langaton Internet-verkko (WLAN).
Saunomismahdollisuus viereisessä Tilaussaunassa.

     


HUVILA  6 – HONKA (Max. 6 - 7 hlöä)***

 

Kaksikerroksinen hirsihuvila n. 60 m2. Yläkerrassa 6 vuodetta, alakerrassa keittiökalusteet ja sohvaryhmä, jossa lisävuodemahdollisuus. Mökissä olohuone-keittiö, sauna, pesuhuone, WC sekä avara kalustettu  terassi + patio järvelle päin. Myös mökin yläkerrassa on kalustettu terassi järvinäkymillä. Kosteissa tiloissa miellyttävä lattialämmitys. Langaton Internet-verkko (WLAN), vapaa soutuveneen käyttö, lapsivuodemahdollisuus.

Huvilan keittiö kodinkoneineen, takka sekä kaikki sisäpinnat lämmöneristeineen on uusittu vuonna 2015.  

 

Varusteet: Takka, ilmalämpöpumppu, TV, jääkaappi-pakastin, sähköhella, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin, vuode- ja liinavaatteet sekä astiasto 6 hengelle. Rannassa laituri, nuotiopaikka ja grilli sekä venevalkama.

 
HUVILA  7 – KALLIOHOVI  I  (Max. 6 - 8 hlöä)****

 

Kaksikerroksinen hirsihuvila n. 70 m2. Yläkerrassa 4 vuodetta ja vaatesäilytystilat; alakerrassa erillinen makuuhuone, jossa kaksi vuodetta. Mökissä olohuone-keittiö, sauna, pesuhuone, WC sekä avara kalustettu terassi + patio järvelle päin. Myös yläkerrassa on kalustettu terassi järvinäkymillä. Ala- ja yläkerran vuodesohvissa lisävuodemahdollisuus 2 – 3 hengelle. Kaikissa tiloissa miellyttävä lattialämmitys. Langaton Internetverkko (WLAN), soutuveneen vapaa käyttö, lapsivuodemahdollisuus.

 

Varusteet: Takka, ilmalämpöpumppu, TV, CD-radio, jääkaappi-pakastin, astianpesukone, sähköhella, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin; vuode- ja liinavaatteet sekä astiasto 8 hengelle. Rannassa nuotiopaikka ja grilli sekä venevalkama.

 
Inva-luiska, sopii vanhuksille ja liikuntarajoitteisille.

 
HUVILA  8 – KALLIOHOVI   II  (Max. 6 – 8 hlöä)****

 

Kaksikerroksinen hirsihuvila n. 70 m2. Yläkerrassa 4 vuodetta ja vaatesäilytystilat; alakerrassa erillinen makuuhuone, jossa kaksi vuodetta. Mökissä olohuone-keittiö, sauna, pesuhuone, WC sekä avara kalustettu terassi + patio järvelle päin. Myös yläkerrassa on kalustettu terassi järvinäkymillä. Ala- ja yläkerran vuodesohvissa lisävuodemahdollisuus 2 – 3 hengelle. Kaikissa tiloissa miellyttävä lattialämmitys. Langaton Internet-verkko (WLAN), soutuveneen vapaa käyttö, lapsivuodemahdollisuus.

 

Varusteet: Takka, ilmalämpöpumppu, TV, CD-radio, jääkaappi-pakastin, astianpesukone, sähköhella, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin; vuode- ja liinavaatteet sekä astiasto 8 hengelle. Rannassa nuotiopaikka ja grilli sekä venevalkama.
 
Inva-luiska, sopii vanhuksille ja liikuntarajoitteisille.

 


 

SAUNAKABINETTI  (Max. 6 - 8 henkilöä)****

 

Keväällä 2014 valmistunut Saunakabinetti on hyvinvarusteltu majoitustila noin 70 m2, jossa on tilava parvi ja edustusluokan sauna- ja kokoustilat n. 10 hengelle vaikkapa sukujuhlia tai firmojen arvovieraita varten.  Kaikissa lattioissa on miellyttävä lattialämmitys ja hyvinvarustelluista tiloista löytyvät mm. astian- ja pyykinpesukoneet. Saunakabinetin edessä on tilava suljettu n. 20 m2 terassi, jossa voit vilvoitella saunan jälkeen tai järjestää vaikkapa grillijuhlat!
Saunakabinetissa on nykyaikainen keittiö ja koneellinen ilmanvaihto; yläkerrassa on kuusi vuodepaikkaa ja vaatesäilytystilat sekä alakerrassa kaksi vuodepaikkaa. Lisävuode- ja lapsivuodemahdollisuus. Kaikissa tiloissa miellyttävä lattialämmitys (maalämpö), sekä kiinteä että langaton Internet-verkko.
 
Inva-luiska, sopii myös vanhuksille ja liikuntarajoitteisille.
 
Varusteet: Suuri takka, koneellinen ilmanvaihto ja huippuimuri, TV, BLUERAY-DVD, CD-radio (saunatilat), jääkaappi-pakastin, astianpesukone, pyykinpesu-kone, sähköhella, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin; vuode- ja liinavaatteet sekä astiasto 8 hengelle. Talon rannanpuoleisessa päädyssä grillikatos, nuotiopaikka ja kotakeittiö. Grillaus- ja oleskelutila myös tilavalla, suljetulla etuterassilla, jossa kaasugrilli.
 
 
 
VIERASHUONE RAHTARI  I *** (Max. 2 henkilöä)
 
Vuonna 2014 valmistunut edullinen ja avara hotellitasoinen majoitustila 1-2 henkilölle n. 14 m2. Huoneistossa on korkeatasoiset leveät vuoteet, omat upeat WC- ja suihkutilat ja miellyttävä lattialämmitys (maalämpö) kaikissa tiloissa. Sisääntulon yhteydessä on pieni istuskeluterassi ja lämpöpistokkeilla varustetut autopaikat ovat majoitustilan vieressä. Majoitushintaan kuuluu liinavaatteet, loppusiivous ja aamupala. Talon rannanpuoleisessa päädyssä grillikatos, nuotiopaikka ja kotakeittiö. Lapsivuodemahdollisuus.
 
Inva-luiska, sopii myös vanhuksille ja liikuntarajoitteisille.
 
Varusteet: TV, jääkaappi, kelloradio, työpöytä, vaatekaappi, koneellinen ilman-vaihto, langaton ja kiinteä  Internet-verkko.
 
 
 
VIERASHUONE RAHTARI  II *** (Max. 2 henkilöä)
 
Vuonna 2014 valmistunut edullinen ja avara hotellitasoinen majoitustila 1-2 henkilölle n. 14 m2. Huoneistossa on korkeatasoiset leveät vuoteet, omat upeat WC- ja suihkutilat ja miellyttävä lattialämmitys (maalämpö) kaikissa tiloissa. Sisääntulon yhteydessä on pieni istuskeluterassi ja lämpöpistokkeilla varustetut autopaikat ovat majoitustilan vieressä. Majoitushintaan kuuluu liinavaatteet, loppusiivous ja aamupala. Talon rannanpuoleisessa päädyssä grillikatos, nuotiopaikka ja kotakeittiö. Lapsivuodemahdollisuus.
 
Inva-luiska, sopii vanhuksille ja liikuntarajoitteisille.
 
Varusteet: TV, jääkaappi, kelloradio, työpöytä, vaatekaappi, koneellinen ilman-vaihto, langaton ja kiinteä internet-verkko.
 
 
 
TILAUSSAUNA (Max. 15 henkilöä)****
 
Mahdollisuus vuokrata saunakabinetin vieressä olevaa edustusluokan saunatilaa myös erikseen tai yhdessä saunakabinetin kanssa. Saunatiloissa on miellyttävä lattialämmitys (maalämpö), erilliset WC-tilat, keskusradio, CD-soitin ja mm. pyykinpesukone. Langaton Internet-verkko.
Sauna on varattava Lossisaaren kassalta, lämmitysaika noin 1 h. Tilavalla ja suljetulla noin 20 m2:n etuterassilla mahdollisuus vilvoitteluun tai vaikkapa grillaukseen (kaasugrilli).
 
Toimitamme tilauksesta haluamasi ruoat saunakabinettiin tai saunan suljetulle etuterassille, kysy tarjoustamme!
Inva-luiska; sopii myös vanhuksille ja liikuntarajoitteisille henkilöille.

 
AITAT  10 – 12 (a’ max. 2 hlöä)*

 

Kolme kappaletta sähköverkkoon kytkettyjä hirsiaittoja a’ noin 4 m2, tarkoitettu majoitukseen vain kesäaikaan. Soveltuvat myös lisämajoitukseen karavaanareille. Alueella kaksi grillikatosta, nuotiopaikka ja kotakeittiö.
 

Varusteet: Kaksi valmiiksi pedattua vuodetta, yöpöytä ja kelloradio. WC, sauna sekä ruoanlaitto- ja peseytymismahdollisuus karavaanarialueen huoltorakennuksessa. Langaton Internet-verkko.

 

 
 
 
PERHEAITTA (Max. 4 - 6 hlöä)* 
 
Kaksi makuuhuonetta käsittävä aittarakennus n. 20 m2, jossa säilytystilat keskellä. Tarkoitettu majoitukseen vain kesäaikaan. Molemmissa makuuhuoneissa kaksi valmiiksi pedattua vuodetta ja yöpöydät. Rakennus on liitetty sähköverkkoon, ei viemäriä.
 
Varusteet: Neljä valmiiksi pedattua vuodetta, yöpöydät, kalusteet. WC, sauna sekä ruoanlaitto- ja peseytymistilat uudessa karavaanarien huoltorakennuksessa. Lapsivuodemahdollisuus.
Alueella on kaksi grillikatosta, nuotiopaikka ja kotakeittiö. Langaton Internet-verkko.
 
 
 
VAUNUPAIKAT (13 kpl sähköistettyjä + 5 kpl ilman sähköä)

 

Uusitulla LOSSISAARI-CARAVANIN alueella on uusia vaunupaikkoja upeilla paikoilla veden äärellä, 1,7 km:n mittainen luontopolku nuotio- ja kalastuspaikkoineen, tenniskenttä, lentopallo- ja sulkapallokenttä, frisbeegolf-rata, uimaranta hyppytorneineen ja venelaituri, kolme grillikatosta, kaksi laavua, vuonna 2014 valmistunut huoltorakennus, jossa  uudet WC-, suihku- ja keittiötilat sekä kemiallisen WC:n tyhjennyspaikka. Saunan voi varata lisämaksusta, kts. Tilaussauna.

Langaton Internet-verkko.
 
Vaunupaikoilla perusmaksu 18,00 €/vrk + 5,00 €/henkilö, myönnämme SFC-kortilla karavaanarialennuksen.


TELTTAPAIKAT

 

Telttailijat voivat pystyttää telttansa karavaanarialueelle, niemen kärkeen mökin 8 taakse sekä mökkien 5 ja 6 väliselle nurmikkoalueelle. Telttojen pystyttäminen mökkien läheisyyteen ja pihoille on kielletty. Telttailijoiden käytössä on karavaanialueen uusi huoltorakennus, jossa WC/suihku ja keittiö. Saunomismahdollisuus Tilaussaunassa. Langaton Internet-verkko.
 
Telttapaikat  alkaen 13,00 €/vrk.
 
 
 
VENEET, POLKUPYÖRÄT

 

Mökkien vuokraajien vapaassa käytössä on kolme soutuvenettä sekä kaksi polkupyörää. Ne on varattavissa Lossisaaren kassalta josta saa pelastusliivit, pyöräilykypärät ja muut tarvittavat varusteet.
Vuokraamme myös isompaa moottorivenettä (BUSTER + YAMAHA 30) joko kalastus-oppaan kanssa tai ilman.MUUTA HUOMIONARVOISTA
 
* Kaikissa majoitustiloissa on lisävuode- ja lapsivuodemahdollisuus
  
* Mökkeihin n:o 1 ja 5 voi tuoda lemmikkieläimiä, hinta 25 € / majoitusaika.
 
* Rahtareille suihkumahdollisuus karavaanarien huoltotilassa.
                           
 
 
TERVETULOA VIERAAKSEMME !
 
 
Majoitusvarauspyynnön voit halutessasi tehdä tästä!


 contpics/majoitus.jpg


Lossisaari taukopaikalla!
LOSSISAARI, Sininentie 205, 72600 Keitele, Puh. 0400 - 930 738 Mobiili